2011-14

(Wedstrijd)verslag - 2

29 oktober 2013

Tivoli 2 - RKSV Heeze 7 2-3

Door onze redacteur Pascal Janssen We hebben de knappe overwinning van vorige week geen passend vervolg kunnen geven. Door met name een zwakke 1e helft waarin we twee tegengoals incasseerden was het pleit al snel beslecht. Tommy verving zijn geblesseerde broer Mike in de goal en kon aan beide treffers niet doen. De 0-1 kwamen uit een goede corner waarbij een heezenaar de bal vrije naar de grond kon inkoppen. Pasje en Tommy probeerden samen tevergeefs de bal op de lijn te keren. Bij de tweede tegentreffer werd in het midden een knappe kapbeweging gemaakt gevolgd door een mooie stiftbal. Jorn was net te laat om de bal met een sliding nog uit de goal te houden. Wijzelf creëerden vrijwel niets en kwamen eigenlijk tot geen enkele bal op doel. Na de thee waren wij stukken beter en je zag de mannen van Heeze steeds meer inzakken. Ondanks de vele goede kansen en een periode van 10 minuten waarin we hen continu onder drukke hadden en 8 corners mochten nemen, scoorde Heeze toch weer uit een van de spaarzame uitvallen. Bij een vrije trap stond onze organisatie totaal niet en kon er een van hun vrij inkoppen vanaf een meter of 14. Wij hielden hen onder druk en kregen loon naar werken. Vinnie kwamen goed door na een steekbal van Stubbs, Robke liep nog goed vrije maar de keeper liet de goal zo vrij dat Vinnie wel voor eigen succes moest gaan. Kort hierna bewees Robke zijn spitskwaliteiten, Stubbs bediende Stefan en die kaatste goed door op Robke, hij legde de bal mooie in de verre hoek. Er was te weinig tijd over om ons overwicht om te zetten in punt(en). Helaas werd onze slechte eerste helft ons dus fataal. Volgende week weer punten pakken uit bij Geldrop. Greetzzz Pasje